HFL Productenlijn....

HFL Dermoleen Cream

Waarom HFL Dermoleen Cream?

Dermoleen biedt een aangename en effectieve verzorging door middel van het reguleren van de vocht huishouding. Dermoleen Cream is door de bestanddelen waaronder Ureum, actief tegen droge plekjes en schilfers. Daardoor is het zowel te gebruiken als dagelijkse verzorging. Bij huidaandoeningen is het sterk aangeraden om tevens de HFL Bodygel te gebruiken en eventueel de Dermoleen Cream te combineren met Roselan Balm. De Dermoleen Cream bevat hydrofiele ingrediënten die zorgen dat de opperhuid gehydrateerd wordt. Daarnaast is het een oppervlakkige exfoliant voor lichte huidschilfering. Doordat de Dermoleen Cream Ureum (10%) bevat is het een uiterst geschikt product voor diabetici. Ureum is een natuurlijke, lichaamseigen stof en is zo bijzonder omdat het vocht vasthoudt in de huid. Ureum is één van de zogenaamde ‘Natural Moisterizing Factors’ en zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt. Ook zorgt het voor het verwijderen van overtollige huidschilfers. Ureum is dus een heel goed ingrediënt om de huid weer zacht en soepel te doen laten aanvoelen. Let op dat Ureum bij hoge percentages kan irriteren. Bewezen is dat 10% het beste percentage is! De Dermoleen Cream is een crème die niet vet is en goed binnendringt in de huid. Behandeling • Gebruik tweemaal daags. • Bij ernstige harde huid problemen kunt u dit product perfect combineren met de HFL Roselan Balm • Gebruik niet teveel! De crème wordt dan mooi opgenomen door de huid

HFL Roselan

Waarom HFL Roselan Balm?

Roselan Balm is een intensief product tegen kloven, droge huid, schilfers en andere droge huidaandoeningen. Voor in- en uitwendige huidverzorging doordat het de tweede huidlaag herstelt. De tweede huidlaag komt namelijk aan het licht als de opperhuid wisselt. Als deze tweede huidlaag beschadigd of fragiel is, gaat het eelt of schilfers aanmaken om zich te beschermen. Daarom is het belangrijk om de tweede huidlaag te verzorgen en in balans te brengen. Als dat gebeurt zal dit proces zich steeds gaan verminderen waardoor de huid de kans krijgt om zich compleet te herstellen. Mag ook op opengebarsten huid gebruikt worden. Roselan Balm ondersteunt namelijk het herstellend vermogen van de huid. Bij huidaandoeningen is het sterk aangeraden om tevens de pH neutrale HFL Bodygel te gebruiken om het lichaam mee te wassen. De Roselan Balm bevat hydrofobe ingrediënten die zorgen voor een mooie beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt dat de huid veel vocht verliest en daardoor heel droog wordt. Daarnaast werkt de Roselan balm als exfoliant die ervoor zorgt dat schilfers loslaten en roodheid vermindert. Het product is met opzet in een zalf vorm ontwikkeld. Dit zorgt er namelijk voor dat de huid elastischer en soepeler wordt en zo sneller herstelt. Behandeling • Gebruik tweemaal daags. • Bij ernstige harde huid problemen kunt u dit product perfect combineren met de HFL Dermoleen Cream • Gebruik niet teveel! De zalf wordt dan mooi opgenomen door de huid.

HFL Fresh Gel

Waarom HFL Fresh Gel?

De Fresh Gel bevordert de doorbloeding. De bloedcirculatie zorgt ervoor dat zuurstof in spieren en gewrichten gebracht wordt en dat afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor kan een betere bloedsomloop ook zorgen voor pijnverlichting bij ongemakken. Fresh Gel zorgt tevens voor het behoud van een sterke vaatwand en soepelere gewrichten. Werkt uitstekend bij kramp of een knellend gevoel. Fresh gel kan gebruikt worden bij het dragen van elastische kousen. Camphor werkt als een ‘counter-irritant’ wat een niet te voelen sensatie/prikkeling geeft om het lichaam af te leiden van de andere plek die onaangenaam voelt. Mede is het bewezen dat dit goed helpt bij zwellingen en pijnen. De Horse Chestnut en de arnica montana wordt veel toegepast bij phlebitis, bloed circulatie problemen en gewrichtspijnen zoals bij artritis. De Hamamelis, ook wel bekend als de toverhazelaar vermindert jeuk, onrustig gevoel en verstuikingen. Ruscus Root extract zorgt juist voor een beter gevoel in vermoeide benen. De Fresh gel lost natuurlijk niet de problemen op maar zorgt wel voor een pijn verlichtend gevoel. Bijvoorbeeld bij kramp, restless legs, verlichting bij reuma, jicht en artrose, wintervoeten en voor herstel na fysieke inspanning of eentonige houdingen. Behandeling Tweemaal daags toepassen of om de 4 uur bij spier gerelateerde doeleinden.

HFL Dermazink Cream

Waarom HFL Dermazink Cream?

Dermazink Cream is een vriendelijke maar effectieve crème voor de gesprongen huid of huidaandoeningen met een beschadigde huid. De veelzijdige Dermazink Cream bevat vele werkende stoffen en dringt diep door in de huid. De unieke combinatie van zincoxide en medische honing maken de Dermazink Cream tot een uiterst effectief product. Het bevat hydrofiele ingrediënten die zorgen voor een goede bescherming bij een gesprongen huid. Deze ingrediënten zijn pas goed actief indien ze dieper in de huid terecht komen. De zincoxide is een beschermer bij allerlei huidirritaties. Het bevordert het huidherstel bij vochtig eczeem en wondjes. Doordat het een licht antiseptische werking tegen bepaalde pathogenen heeft, wordt het ook gebruikt bij ontstekingen. Tevens beschermt het de immuun integriteit van de huid en stimuleert het de aanmaak van collageen dat huidherstel bevordert. De Magnesium trekt goed in de huid en heeft tevens een ontstekingsremmende werking. Dit ingrediënt wordt juist vaak gebruikt bij acne of vlekken op de huid. De medische honing is een hydro-regulerend ingrediënt dat verzachtend en hydraterend werkt. Vele wetenschappelijke artikelen laten zien dat de medische honing ontstekingsremmend werkt en zelfs bij wondverzorging gebruikt wordt. Onlangs zijn er ook vele positieve reacties bij de huidaandoening Andrews Barber. Te gebruiken bij wondjes, ontstekingen, waterwratjes, blaasjes of vochtig eczeem, acne/jeugdpuistjes en bij de verzorging van littekens. Behandeling • Gebruik tweemaal daags.

 

Waarom HFL Solution Spray in combi met Dadi Oil?

Dadi’ Oil is moleculair gezien zo klein dat dit de enige olie is die in de nagelplaat trekt tot de zogeheten Solehorn/epithelium. Dit is het weefsel waar de nagelplaatcellen overheen glijden. Tussen het nagelbed en de nagelplaat. Dit is de sleutel tot succes van de nagel.Als dit Epithelium uitgedroogd is, kan de nagelplaat niet goed hechten aan het nagelbed en wordt de begeleiding verstoort. Hierdoor scheurt de nagel open wat nog meer uitdroging veroorzaakt.Tevens trekt het ook snel de huid binnen wat de druk van de nagelplaat verminderd en hierdoor kan de hele nagelplaat beter bewegen.

Dadi’ Oil in combinatie met HFL Solution Spray.

Dadi’ Oil zorgt ervoor dat de tunnels in de nagel open blijven, waardoor de HFL Solution spray hier nog beter in kan komen. Zo bestrijdt de Solution Spray de mycose en de Dadi’ Oil maakt de nagel weer compact.Extra detail! Als de nagelplaat en het huidweefsel er omheen vol zit met olie neemt de overlevingskans van schimmels en bacteriën ook af. Beide zijn namelijk opportunistische pathogenen. Men kan de Dadi’ Oil dus ook voor trauma nagels gebruiken.

Het doel.

Om flexibiliteit, taaiheid en glans aan de nagel te leveren en om vochtinbrengende voordelen te leveren aan de omliggende huid. Dadi’® Oil biedt snelle, niet-vettige, diepe penetratie en een schoon, licht aroma dat bestaat uit 21 essentiële oliën. De voordelen van Dadi ‘Oil omvatten:

Absorbeert snel en dringt diep door.

Verbetert de flexibiliteit en voorkomt nagelbroosheid

Langdurige kleurstabiliteit en houdbaarheid. Vergelijk de

kleur met andere producten … geen vergelijking!

Goede vochtinbrengende crème voor de huid met snelle,

niet-vettige penetratie.

 

 


HFL Dermo Dry

ZWEETVOETEN... een lastig probleem, waar mensen vaak niet alleen zelf last van hebben, maar zich ook voor schamen...

Wat is zweet en waar komt het vandaan?

Eccriene zweetkliertjes bevinden zich over het gehele lichaam en zijn erg belangrijk voor het in stand houden van de lichaamstemperatuur. Als het lichaam te warm wordt, dan gaan de eccriene zweetkliertjes zweet produceren. De oorzaak van overmatig zweten is meestal onbekend en daarom spreekt men ook wel van ideopatische hyperhidrosis of primaire hyperhidrosis. De oorzaak van "gewoon" zweten is een hogere temperatuur van het lichaam. Overmatig zweten betekent dat men meer zweet dan logischer wijze nodig is om het lichaam te beschermen tegen oververhitting.

De HFL Dermo Dry is zo ontwikkeld, dat het de eccriene zweetkliertjes licht indroogt zodat er minder overmatig zweet wordt aangemaakt. Een product dat dus niet het geheel afsluit, maar het natuurlijke proces in balans brengt. Het product pakt nare geurtjes aan en neemt mede overtollig vocht op.

Hoe te gebruiken? Tweemaal daags de voeten goed insmeren, ook tussen de tenen! Binnen 3 tot 10 dagen is er een optimaal resultaat. Het aantal dagen is afhankelijk van de ernstigheid van de zweetproductie. Kan ook op oksels of zweethanden gebruikt worden. Bij ernstige zweetvoeten kan men nog 1 of 2 keer smeren in de daaropvolgende week.

HET PRODUCT BETREFT EEN KUUR!